Alapanyagok
Betűrendes keresés
Kattintson az egyik betűre
zöldborsócsíra
Lencse, borsó, babfélék csírái nagyon magas a rost tartalmúak, csökkentik a vérnyomást, csodálatos inzulinszabályozók, fokozatosan változtatják az inzulin szintjét, nem szorulnak a test saját inzulinjára, a bennük lévő ligázok és proteáz inhibitorok erős rákblokkoló anyagok, a proteázok (proteázinhibitorok) megelőzik a sejtek rákossá alakulását, komplex cukrot tartalmaznak, amikből a vastagbél baktériumok gázt fejlesztenek (a hüvelyesek rendszeres fogyasztói ehhez hozzászoktak). A zöldborsó csírának szerepe van a vakbélgyulladás előfordulási valószínűségének csökkentésében, rendkívül magas vastartalma segíti a vérképzést.
Receptek, melyekben van zöldborsócsíra