Alapanyagok
Betűrendes keresés
Kattintson az egyik betűre
szójagranulátum
Egészséges, csíraképes szójababból készül, mindenféle kémiai anyag nélkül. Dióra emlékeztető ízű, teljes értékű olajtartalma ellenére sem avasodik. Granulátumként és őrleményként is felhasználható vagdalthoz, leves és főzelékek adalékaként, sütemények, tészták elkészítésénél. Ha úgy akarjuk felhasználni, mint a darált húst, akkor a granulátumot háromszoros mennyiségű ízesített, fűszeres lével leforrázzuk, és fedő alatt hagyjuk feldagadni. Ezután úgy kezeljük, mint a darált húst. Ha süteménynél akarjuk használni, akkor szárazon keverjük a liszt közé. Ha pudingot akarunk készíteni, akkor édes tejjel forrázzuk le. Grillázs esetében pedig szárazon keverjük a pirított folyékony cukorra.