A felforrósított vaj-olaj keveréken megpároljuk a szárával együtt karikára vágott újhagymát. Rádobjuk a felkarikázott zsenge répaféléket, a kis kockára vágott karalábét és a nagyobbra darabolt burgonyát. Az egészet kevergetve ... tovább
A felforrósított olajon megpároljuk a finomra vágott hagymát, rádobjuk a kis kockára vágott húst és átpirítjuk. Hozzáadjuk a fokhagymát, a kockára vágott répát és paradicsompaprikát. Megfűszerezzük és mindig csak kevés vizet ... tovább
Az újhagymát vékonyan felkarikázzuk és a fehér részét átpároljuk a vajon. Felöntjük a zöldségalaplével és beledobjuk a kis kockára vágott burgonyát. Puhára főzzük, majd botmixerrel áttörjük. Ezután beletesszük a vékony ... tovább
A felforrósított olajon megpároljuk a zöldjével együtt felkarikázott hagymát. Rádobjuk a darabokra vágott zöldségeket, a megroppantott fokhagymát, a spenótot és a zellert, szárastól. Kicsit átforgatjuk, majd felöntjük 7 deci ... tovább
Az ízlés szerint feldarabolt zöldségeket sós vízben roppanósra főzzük. lecsepegtetve félre tesszük, közben a reszelt sajt és a finomra metélt petrezselyem felét elkeverjük a tejjel, tejföllel és a négy tojással, sózzuk ... tovább
A húst 2 centis darabokra vágjuk. A joghurtba keverjük a fűszereket, az aprított petrezselymet, a citrom levét, reszelt héját és a zúzott fokhagymát. Beleforgatjuk a pácba a húskockákat és 3-4 órát hűtőben tartjuk. A paprikát és ... tovább
A felforrósított olajban a rizst fehéredésig pirítjuk, majd hozzákeverjük a finomra vágott vörös- és fokhagymát. Addig kevergetjük, amíg a hagyma üveges lesz. Felöntjük az alaplével és a paradicsomlével, megsózzuk és kis ... tovább
A hús fazékba tesszük, rászórjuk a fűszereket, a fokhagymát és egy fej darabolt hagymát, felöntjük a csirkealaplével és annyi vízzel, amennyi éppen ellepi. Takarékon, finoman gyöngyözve 3 órát főzzük. A húst kivesszük és ... tovább
A koktélrákot, felengedve, lecsöpögtetjük. A bort és a halalaplevet felmelegítjük. Az olajban, pár perc alatt, üvegesre pároljuk a finomra vágott hagymát. Beleszórjuk a rizst és a kis darabokra szelt fokhagymát és ha a rizs is ... tovább
A tojásokat keményre főzzük és megtisztítjuk. A sárgarépát lereszeljük, a hagymát és a petrezselyemzöldet finomra vágjuk. A tojást felkockázzuk. A majonézből és a joghurtból, a fűszereket hozzáadva, öntetet készítünk, majd ... tovább