| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 liter zöldségalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 kávéskanál fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 teáskanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 2 db tojássárgája | 54 | 2.4 | 4.9 | 0.1 | 0 | 272 |
| 2 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
| 5 levél zellerzöld | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
| 1 fej karalábé | 38 | 2.1 | 0.2 | 6.9 | 1.4 | 0 |
| 2 maréknyi sóska | 27 | 2.4 | 0.5 | 2.3 | 1.3 | 0 |
| 1 evőkanál margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 30 dkg
burgonya |
94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
| 1 csokor újhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||