alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 fej fejes saláta | 17 | 1.4 | 0.3 | 2 | 1.5 | 0 |
1 liter zöldségalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 evőkanál margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 evőkanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kiskanál tárkony | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál tárkonyecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
3 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |