alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 db tojássárgája | 54 | 2.4 | 4.9 | 0.1 | 0 | 272 |
2 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
2 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
5 levél lestyán | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1/2 csokor kapor | 0 | 3.7 | 0.8 | 10.2 | 2.2 | 0 |
5 dl cibere | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
10 dkg köles | 350 | 9.5 | 3.9 | 68.8 | 3.8 | 0 |
3 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 csokor újhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
50 dkg bárányhús sovány | 195 | 19.7 | 12.7 | 0.3 | 0 | 70 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |