| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| 60 dkg mellső csülök | 326 | 16 | 29 | 0.3 | 0 | 0 | 
| 40 dkg fejtett bab | 164 | 10.8 | 0.4 | 29 | 12.5 | 0 | 
| 3 szál				
		sárgarépa  | 
					40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 | 
| 2 szál fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 | 
| 1 db zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 | 
| 1 fej				
		vöröshagyma  | 
					40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 | 
| 3 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 teáskanál köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 teáskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 40 dkg savanyúkáposzta | 20 | 1.1 | 0.2 | 3.4 | 2.1 | 0 | 
| 2 evőkanál zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 | 
| 2 evőkanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 | 
| 1 teáskanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 3 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||