alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
4 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
2 evőkanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
2 evőkanál margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 db fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
5 szem szegfűszeg | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
20 dkg egres | 0 | 0.6 | 0.2 | 8 | 3 | 0 |
10 dkg mazsola | 287 | 2.4 | 0 | 65 | 5.4 | 0 |
10 dkg szőlő | 81 | 0.6 | 0.3 | 18.1 | 1.6 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 db zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
3 db fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
3 db sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
1 db tyúk | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |