alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
2 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
2 db sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
2 szál zellerzöld | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 db fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
1 maréknyi újburgonya | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 maréknyi spenót | 18 | 2.3 | 0.3 | 1.8 | 6.3 | 0 |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
2 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
1 csokor újhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |