alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 kg tök | 30 | 1.1 | 0.1 | 6.1 | 8.3 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
20 db mentalevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 dl zöldségalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 kávéskanál tökmagolaj | 884 | 0 | 99.8 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál tökmag | 616 | 33.9 | 51.5 | 3.6 | 0 | 0 |
3 dl kefír | 52 | 3 | 2.7 | 3.8 | 0 | 0 |
1 evőkanál citromlé | 18 | 0.2 | 0 | 3.1 | 0 | 0 |
1 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |