alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csokor kapor | 0 | 3.7 | 0.8 | 10.2 | 2.2 | 0 |
10 szem bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
40 dkg tonhal | 227 | 21.5 | 15.5 | 0 | 0 | 70 |
1 maréknyi olívabogyó | 138 | 1.4 | 13.9 | 1.8 | 2.4 | 0 |
2 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
5 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
1 db alma | 35 | 0.4 | 0.4 | 7 | 2.3 | 0 |
1 csomag saláta mix | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |