| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| 20 dkg zöldborsó | 89 | 7 | 0.4 | 14 | 4.3 | 0 | 
| 1 csokor				
		sárgarépa  | 
					40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 | 
| 1 fej karfiol | 29 | 2.4 | 0.4 | 3.9 | 2.9 | 0 | 
| 1 fej zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 | 
| 2 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 | 
| 2 dl tej (2.8%) | 60 | 3.4 | 2.8 | 5.3 | 0 | 10 | 
| 4 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 | 
| 10 dkg karaván sajt | 312 | 16.5 | 26.4 | 1.7 | 0 | 96 | 
| 1 teáskanál étkezési keményítő | 344 | 0.5 | 0 | 86 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 | 
| 1 teáskanál margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||