alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 csomó újhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 csomó sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
1 csomó fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
2 fej karalábé | 38 | 2.1 | 0.2 | 6.9 | 1.4 | 0 |
50 dkg újburgonya | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
1 csokor kapor | 0 | 3.7 | 0.8 | 10.2 | 2.2 | 0 |
2 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |