| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| 2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 evőkanál margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 1 csomó újhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 2 csomó				
		sárgarépa  | 
					40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 | 
| 1 csomó fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 | 
| 2 fej karalábé | 38 | 2.1 | 0.2 | 6.9 | 1.4 | 0 | 
| 50 dkg újburgonya | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 | 
| 1 csokor kapor | 0 | 3.7 | 0.8 | 10.2 | 2.2 | 0 | 
| 2 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||