Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!
Főalkotó szerint :

Húsfélék
(1512 db)

Csirkecomb burgonyalepényen, pikáns tejföllel

A frissen sült burgonyalepényt a pikáns tejföllel bőven megkenjük, majd a villával szétszedett csirkecombdarabokat ráhalmozzuk. Cikkekre vágva tálaljuk. ... tovább

Csirkecomb curry zöldségekkel

A csirkecombokat kicsontozzuk és kockára vágjuk, besózzuk és félretesszük. Az olajat felforrósítjuk és belekeverjük a curry port, amikor felszáll az illata hozzáadjuk a csirkecombkockákat és átsütjük, majd beledobjuk a finomra ... tovább

Csirkecomb currys pácban

A csirkecombokat kettévágjuk és kicsontozzuk, de használhatunk csak felsőcombot is. Az ecetben elkeverjük a megmosott és finomra aprított petrezselyemzöldet, a sót, a borsot és a curry port, majd az olajat. A húsokat egyenként ... tovább

Csirkecomb gyömbérmártásban

A csirkecombokon néhány hosszanti vágást ejtünk. Sóval, borssal, zúzott fokhagymával és a gyömbér felével bedörzsöljük. A felforrósított olajban elősütjük, majd 175 fokra előmelegített sütőben, kb 40 perc alatt készre ... tovább

Csirkecomb hagymalekvárral és sült nudlival

A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk. A tepsibe öntjük az olajat, a bort és a vagdalt fokhagymát. A csirkecombokat ráhelyezzük és fólia alatt, előmelegített, 175 fokos sütőben fél órát pároljuk, majd a fóliát levéve a hőfokot 200 ... tovább

Csirkecomb olívás paradicsommártásban

A csirkecombokat, jobban járunk, ha csak felsőcombból készítjük, sózzuk és borsozzuk. A felhevített olajon elősütjük a húst, majd kivesszük és a zsiradékon a finomra vágott hagymaféléket és a lereszelt sárgarépát megpirítjuk. ... tovább

Csirkecomb savanyúkáposztával

A kis kockára vágott szalonnát, némi zsiradékban, megsütjük, majd a pörcöt kiszedjük. A zsiradékban a félfőre vágott hagymát megpároljuk, rádobjuk az apróra vágott fokhagymát, a fűszereket és összeforgatjuk. A szükség ... tovább

Csirkecomb szárított sárgabarackkal

A felhevített olajon pirítsuk át a fnomra vágott hagymát, majd a tésztát rádobva, süssük barnulásig. Szórjuk rá a bulgurt és öntsük föl az alaplével. Takarékon forraljuk össze, majd konyharuhát téve a fedő alá, még negyed ... tovább

Csirkecomb-burgonya egytál jénaiban

A csirkecombokat a fűszerekkel bedörzsölve, kevés forró olajban elősütjük. A megtisztított, felkarikázott burgonyát sóval, borssal elkeverjük és a finomra vágott hagymafélékkel jénaiba terítjük. Ráöntjük a bort és a hús ... tovább

Csirkecombfilé sajtos kefírrel

A combokat kicsontozzuk és ízlésünk szerint a bőrt is eltávolítjuk. A kefírbe keverjük a zúzott fokhagymát, a kétféle borsot és megsózzuk. A húst beletesszük és egy éjszakát hűtőben érleljük. Másnap lecsepegtetjük a ... tovább