| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| 1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 | 
| ízlés szerint citromlé | 18 | 0.2 | 0 | 3.1 | 0 | 0 | 
| 2 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 2 evőkanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 | 
| 3 evőkanál margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 2 maréknyi zöldborsó | 89 | 7 | 0.4 | 14 | 4.3 | 0 | 
| 25 dkg vegyes zöldség | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 4 db				
		csirkecomb   | 133 | 20.9 | 5.2 | 0.5 | 0 | 74 | 
| 2 db				
		csirkemell   | 110 | 24.7 | 1 | 0.5 | 0 | 60 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||