A tőkehalat vágjuk fel kétujjnyi kockára, csöpögtessük meg a citrom kicsavart levével és sózzuk meg. 20 percre tegyük hűtőbe. A banánt vágjuk hasonló méretű darabokra és tekerjük be a baconba. Váltakozva húzzuk beáztatott ... tovább
A csirkemelleket kicsontozzuk, majd felszúrjuk. A fetát a fenyőmaggal, a zúzott fokhagymával és a bazsalikommal elkeverjük és a csirkemellek üregébe töltjük. A nyílást fogpiszkálóval átszúrva lezárjuk. A töltött csirkemelleket ... tovább
A tarját ujjnyi vastagra vágjuk és gyengéden kiverjük. A fűszereket porrá őröljük, a narancs héját reszeljük le és a levét facsarjuk ki, majd a többi hozzávalóval együtt botmixerben simára törjük. A pácot a hússzeletekre ... tovább
A békacombokat ötösével tűzzük két nyársra, majd pácoljuk be citromlé, olaj, és bors keverékébe, mintegy fél órára. Grillrácson forgatva süssük öt percig. Frissen tálaljuk, mustárral vékonyan megkenve.
Citromgerezdeket és ... tovább
A húsokat a fűszerekkel kétszer átdaráljuk, majd a szódabikarbónával átgyúrjuk, egy éjszakára hűtőbe tesszük, majd másnap kolbászokká formázzuk és grillen megsütjük.
A káposztasalátával és friss kenyérrel tálaljuk.
... tovább
A zsír felén megpirítjuk a finomra aprított vöröshagymát, majd rádobjuk, az apró kockára vágott paprikát, fokhagymát és paradicsomot. Zsírjára sütjük, a lángról levesszük. A zsír másik felében, a kis kockára vágott májat ... tovább
A finomra darált borjúhúst a többi hozzávalóval összegyúrjuk, majd ujjnyi kolbászokká formázzuk és nyársra húzzuk. Hideg helyen kicsit pihentetjük és parázs felett, forgatva megsütjük.
salátával tálaljuk ... tovább
A borjúhúst hüvelykujjnyi kockákra vágjuk. A citrom és narancs kicsavart levéből, az olívaolajból, az apróra vágott chiliből, a zsályából és borsból páclevet készítünk. A húsdarabokat és az aszalt gyümölcsöket ... tovább
Az érett paradicsomokat forrásban lévő vízbe mártjuk, majd meghámozzuk. Félbe vágjuk és a magos részét kanállal kivájjuk. A paradicsomhúst villával összetörjük. A kenyérszeleteket, mindkét oldalukon, megpirítjuk. Faszenes ... tovább
Az érett, édes paradicsomokat forrásban lévő vízbe mártjuk, majd meghámozzuk. Félbe vágjuk és a magos részét kanállal kivájjuk. A paradicsomhúst villával összetörjük. Hozzákeverjük a lecsepegtetett, leöblített, áttört ... tovább