alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
50 dkg borjúhús | 120 | 19.5 | 4.5 | 0.3 | 0 | 70 |
1 evőkanál kebab fűszerkeverék | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1/2 dl olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
1 kiskanál szódabikarbóna | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |