| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 4 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 2 evőkanál provance-i fűszerkeverék | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 3 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 2 dl olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
| 1/2 liter tej (2.8%) | 60 | 3.4 | 2.8 | 5.3 | 0 | 10 |
| 60 dkg báránylapocka | 194 | 19.7 | 12.7 | 0.3 | 0 | 70 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||