Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Olaszos pulykarolád grillezve

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 30 perc
Munkaidő: 20 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Háziasszony
Helye a tartalomjegyzékben:  Húsételek  Pulykából 
Cimkék: Húsételek, Szabadban, Meleg nyári napokra, Sörözés, borozás, Főétel, Buli, Hétvégi ebéd, Göngyölt, Sült, Grillsütő, Sós, Meleg, Húsfélék, Tejtermékek
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
60 dkg pulykamell 106 24.1 9.5 1 0 60
20 dkg mozzarella sajt 274 14.7 22.5 2.8 0 37
1 csokor bazsalikom 0 0 0 0 0 0
4 db paradicsom  22 1 0.2 4 1.8 0
12 szelet bacon 0 10 45 0 0 105
ízlés szerint bors 0 0 0 0 0 0
ízlés szerint konyhasó 0 0 0 0 0 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A pulykamellet felszeleteljük és fólia alatt négy nagyobbacska szeletté verjük. A paradicsomot kimagozzuk és a mozzarellával együtt, kis kockára vágjuk. Összekeverjük a metélt bazsalikommal. A sózott borsozott húsokra halmozzuk a sajtos egyveleget és a két szélét behajtva feltekerjük. Beburkoljuk a szalonnába és fogpiszkálóvak megtűzzük. Közepes magasságra emelt grillrácson, forgatva megsütjük.
Friss zöldsalátát adjunk mellé.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)