alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 db csirkemell | 110 | 24.7 | 1 | 0.5 | 0 | 60 |
15 dkg fetasajt | 635 | 0.2 | 70 | 0.4 | 0 | 0 |
1 evőkanál fenyőmag | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 csokor bazsalikom | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
2 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |