alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 evőkanál vörösborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál sűrített paradicsom | 110 | 5 | 1 | 20 | 0 | 0 |
1 evőkanál erőspaprika-krém | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 kávéskanál édeskömény | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál melasz | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
5 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
80 dkg tarja | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 72 |
1 db narancs | 41 | 0.6 | 0.2 | 8.5 | 2.2 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |