alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 evőkanál színes bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
80 dkg szűzpecsenye | 163 | 21 | 8.1 | 0.4 | 0 | 68 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |
alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 teáskanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál méz | 327 | 0.4 | 0 | 81 | 0 | 0 |
2 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
10 dkg aszalt sárgabarack | 307 | 5 | 0.5 | 70.2 | 0 | 0 |
3 db chili paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 db alma | 35 | 0.4 | 0.4 | 7 | 2.3 | 0 |
2 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
3 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
50 dkg kumquat | 0 | 0.9 | 0.1 | 17.1 | 0.6 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |