alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 dl száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
15 dkg aszalt szilva | 219 | 2.3 | 0.6 | 47.4 | 5 | 0 |
2 db őszibarack | 41 | 0.7 | 0.1 | 9 | 1.7 | 0 |
60 dkg pulykamell | 106 | 24.1 | 9.5 | 1 | 0 | 60 |
1 db chili paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
4 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 kávéskanál fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 dl olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
igény szerint citromlé | 18 | 0.2 | 0 | 3.1 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |