A kakashúst és a zöldségeket feldaraboljuk. A hagymát, a szalonnát és a fokhagymát finomra vagdaljuk. A szalonnát zsírjára sütjük, rádobjuk a hagymát és megpirítjuk. Hozzáadjuk a húst és fehéredésig sütjük, belekeverjük a ... tovább
A csirkeszárnyakat megmossuk és feldaraboljuk, a szárnyvéget másra használjuk fel. A fűszereket, a mézet és a mustárt összekeverjük, majd a csirkeszárnyakat minden oldalon alaposan bekenjük a fűszeres masszával. Tepsibe rakjuk, ... tovább
A sertésszüzet, hosszú, hegyes késsel felszúrjuk, majd a nyílást fakanál nyelével kitágítjuk. A kis kockára szalonnát süssük zsírjára és a pörcöt vegyük ki. A töltelékhez daraboljuk fel a mozzarellát, a sonkát, majd a ... tovább
Az egyik narancs levét kifacsarjuk, a másikat meghámozzuk és kifilézzük. 4 alufólia lapot előkészítünk, ráhelyezzük a sózott borsozott lazacfiléket, a filékre halmozzuk a narancsgerezdeket és ráöntjük a narancslevet. A ... tovább
A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, majd bekenjük az olajjal elkevert mustárral. Két órát állni hagyjuk, majd tepsibe tesszük. Köré szórjuk, a hajóba vágott és a lecsepegett mustáros olajjal elkevert burgonyát, a szétszedett, de nem ... tovább
A burgonyát, lehetőleg egyforma méretűeket, bő vízben megáztatjuk és megsikáljuk. Hagyjuk leszáradni. Az olajjal és a sóval jól összeforgatjuk, majd két rétegű alufóliába burkolva, gyenge parázsban, néhányszor megforgatva, kb. ... tovább
Tisztítsuk meg a báránycombot a hártyáitól és mérjük le. a vékony csíkokra vágott fokhagymával tűzdeljük meg, majd hintsük be sóval és a paprikával. A többi hozzávalóból keverjünk tésztát, annyi liszttel, hogy sűrű ... tovább
A pulykamellet nagy szeletté vágjuk és fólia alatt téglalappá verjük. A felforrósított vajon, addig pároljuk a spenótot, amíg összeesik. Sóval, borssal és a zúzott fokhagymával ízesítjük. A húslapra terítjük, majd befedjük a ... tovább
Uborkagyaluval szeleteljük fel a megtisztított burgonyát. A vöröshagymát vágjuk kockára és pirítsuk meg a felhevített olajon, dobjuk hozzá a felcsíkozott gépsonkát, forgassuk át, majd borsozzuk meg és keverjük bele a zúzott ... tovább
Az olajban a zúzott fokhagymát, az apróra vágott zsályát és a borsot jól elkeverjük. A sonkát ujjnyi hasábokra vágjuk. Bekenjük a fűszeres olajjal és a baconba tekerjük, majd rakjuk fél órára a mélyhűtőbe. A lehártyázott ... tovább