alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
2 fej fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
2 maréknyi olívabogyó | 138 | 1.4 | 13.9 | 1.8 | 2.4 | 0 |
3 ág rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
4 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
1 kg burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
6 db csirkecomb | 133 | 20.9 | 5.2 | 0.5 | 0 | 74 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |