alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 db báránycomb | 194 | 19.7 | 12.7 | 0.3 | 0 | 70 |
8 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 evőkanál fűszerpaprika | 342 | 13 | 4 | 63 | 0 | 0 |
3 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
1.5 dl fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 teáskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
2 evőkanál Worcestershire mártás | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
igény szerint liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |