alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 evőkanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 ág rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
1 fej fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 db báránylapocka | 194 | 19.7 | 12.7 | 0.3 | 0 | 70 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |