alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 ág kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
6 szál sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
4 szál paszternák | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 fej fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
6 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 evőkanál zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 |
3 evőkanál almaecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 kg császárszalonna | 646 | 10 | 65 | 0 | 0 | 140 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |