alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2.5 dl száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
3 szál fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
3 szál sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál zsálya | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál oregánó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
8 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
4 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
1 db lapocka (sertés) | 286 | 17.5 | 23.9 | 0.3 | 0 | 72 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |