Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Szűrés

A szűrés eredménye: 3454 találat

Párolt borjúcomb tejfölös mártásal

A borjúcombot bedörzsöljük sóval, borssal és az olajon körbesütjük. A beáztatott római tál aljára terítjük a felkarikázott hagymát és beleszórjuk a megtisztított fokhagymagerezdeket. Szintén sózzuk, borsozzuk. A hagymarétegre ... tovább

Csirke tagine zöldségekkel

A csirkecombot a ras el hanut felével és sóval meghintve, a felhevített olajon átsütjük. Lecsepegtetve félretesszük. A centis kockákra vágott zöldségeket a sütőzsiradékon, a megmaradt fűszerekkel elkeverve átsütjük. Az összes ... tovább

Mustáros hagymás csirke

A csirkecombokat megsózzuk, megborsozzuk, a vöröshagymát megpucoljuk és vékonyan felkarikázzuk, majd a bort meg a mustárt kézi habverővel simára keverjük, egy kisebb tálban. Egy serpenyőt előveszünk, olyat, amely később a sütőben ... tovább

Csokoládés szuflé

Egy lábasban vizet forralunk és felette, egy tálban, megolvasztjuk a margarint, a csokit és folyamatosan kevergetjük. Kicsit hagyjuk kihűlni, majd 4 tojássárgáját a porcukorral habosítjuk. Hozzáadjuk a csokis masszához, majd a darált ... tovább

Tiroli mákos rétes

Szitáljuk át a lisztet és egy csipet sót és dolgozzuk össze a vajjal, a tejföllel, valamint az ecettel. Tegyük a tésztát hűtőbe, 1 órára. Addig melegítsük fel a tejet cukorral, majd adjuk hozzá a mákot, a citrom reszelt héját és ... tovább

Túrós brownie

A tésztához egy kis lábasban összeolvasztjuk a csokoládét, a kakaót és a vajat. Egy tálban összekeverjük a lisztet sütőport, a sót. A tojásokat habosra keverjük a cukorral, ehhez adjuk a langyosra kihűlt csokis keveréket, utána ... tovább

Zöldséges pulykaragu

Serpenyőben megmelegítjük az olajat, majd a félkarikára vágott hagymát megpirítjuk benne. A pirítás végén hozzáadjuk, a finomra vágott, fokhagymát. A kis kockára vagdalt pulyka felsőcombot rádobjuk és néha átkeverve, ... tovább

Almás, sajtos pulykamell

A felszeletelt pulykamellet megsózzuk és megborsozzuk. A felforrósított olajban, mindkét oldalát, egy-két perc alatt átsütjük. A félbevágott, kicsumázott almát felszeleteljük és a pulykamellel rétegezve tepsibe tesszük. ... tovább

Sörben párolt, hagymás, gombás sertésborda

A szárított gombát áztassuk be a sörbe. A karajszeleteket gyengéden verjük ki, hintsük meg sóval és borssal és a felhevített olajban süssük elő. A hús sütőzsiradékához adjuk hozzá a vajat, majd a félfőre vágott hagymát ... tovább

Zelleres tojássaláta

A tojásokat keményre főzzük, megtisztítjuk és ha kihűltek, apró kockára vágjuk. A lilahagymát finomra metéljük, a virslit és a szárzellert vékonyra karikázzuk. A majonézt elkeverjük a tejföllel, majd kedvünk szerint ... tovább