alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 dl joghurt | 52 | 3.2 | 2.7 | 3.8 | 0 | 0 |
20 dkg brokkoli | 24 | 3.3 | 0.2 | 2.3 | 3 | 0 |
15 dkg zöldborsó | 89 | 7 | 0.4 | 14 | 4.3 | 0 |
15 dkg sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
50 dkg pulykacomb | 115 | 20.5 | 3.6 | 0.4 | 0 | 75 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |