alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
2 szál angol zeller | 17 | 0.8 | 0.11 | 3.8 | 0.65 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 szál sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
1 doboz rukkola | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 maréknyi koktélparadicsom | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
40 dkg fusili | 376 | 13.1 | 1.8 | 76.8 | 0.5 | 68 |
30 dkg lángoltkolbász | 511 | 23 | 45 | 0.2 | 0 | 150 |
20 dkg parmezán sajt | 375 | 22.6 | 29.7 | 1.6 | 0 | 0 |
3 evőkanál száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |