Kolbászos-sajtos tészta
Hozzávalók
alapanyag |
kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
20 dkg
lángoltkolbász |
511 |
23 |
45 |
0.2 |
0 |
150 |
2 dl
tejszín |
372 |
21.5 |
30.6 |
2 |
0 |
90 |
2 db
tömlős füstölt sajt |
0 |
? |
? |
? |
? |
? |
1 evőkanál
olaj |
899 |
0 |
99.9 |
0 |
0 |
0 |
1 fej
vöröshagyma |
40 |
1.2 |
0.1 |
8.3 |
3.1 |
0 |
50 dkg
szélesmetélt |
376 |
13.1 |
1.8 |
76.8 |
0.5 |
68 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
|
A felhevített olajon megpirítjuk a finomra vágott vöröshagymát, majd a bőréből kifejtett kolbászhúst is átsütjük benne. Hozzáöntjük a tejszínt és belekeverjük a sajtot. Ha elolvadt hozzáforgatjuk, az előírás szerint megfőzött tésztát. Frissiben tálaljuk.
Igazi gyors vacsora.
Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)