| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| 4 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 | 
| 6 szál zellerszár | 17 | 0.8 | 0.11 | 3.8 | 0.65 | 0 | 
| 2 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 6 szál bőrös virsli | 265 | 6.8 | 23.4 | 4.7 | 0 | 0 | 
| 1.5 dl majonéz | 848 | 1.3 | 93.2 | 0 | 0 | 95 | 
| 1.5 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint citromlé | 18 | 0.2 | 0 | 3.1 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||