alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 kávéskanál citromhéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál vanília kivonat | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál baracklekvár | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
10 dkg cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
1 dl tej (2.8%) | 60 | 3.4 | 2.8 | 5.3 | 0 | 10 |
15 dkg mák | 537 | 20.5 | 38.2 | 23.9 | 10 | 0 |
1 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
1 evőkanál almaecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 evőkanál tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
10 dkg margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
20 dkg liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |