alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
3-4 evőkanál méz | 327 | 0.4 | 0 | 81 | 0 | 0 |
10 dkg vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
2 csomag réteslap | 348 | 11.6 | 1.2 | 72.1 | 0.7 | 0 |
1 csipet konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csésze tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
15 dkg aszalt sárgabarack | 307 | 5 | 0.5 | 70.2 | 0 | 0 |
1.5 csésze muskotályos bor | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 késhegynyi fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csésze köles | 350 | 9.5 | 3.9 | 68.8 | 3.8 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |