alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
3 evőkanál mandulalapocska | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
15 dkg aszalt szilva | 219 | 2.3 | 0.6 | 47.4 | 5 | 0 |
1 fej zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
2 szál sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
1 fej karalábé | 38 | 2.1 | 0.2 | 6.9 | 1.4 | 0 |
1 db cukkíni | 31 | 1.5 | 0.4 | 5.3 | 0.8 | 0 |
1 db padlizsán | 26 | 1.3 | 0.2 | 4.8 | 1.4 | 0 |
3 db burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
10 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
4 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
8 db csirke felsőcomb | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 evőkanál ras el hanut | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |