A megtisztított zúzát keverjük el a borral, a zúzott fokhagymával, a kakukkfűvel, a mustárporral, a sóval és a borssal. Hagyjuk hűtőben állni 3 órát. Süssük át kevés zsírban, éppen csak fehéredésig, majd öntsük fel a többi ... tovább
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.
Válasszuk szét a tojásokat és a fehérjéből verjünk habot. Amikor már majdnem kemény, kanalanként adjuk hozzá a cukrot és addig verjük, amíg kemény hab nem lesz. Egyenként keverjük bele a ... tovább
A húsokat apró kockára vágjuk, majd a fűszerekkel, mindig, csak kevés vízzel felöntve, puhára pároljuk.
Végül ledaráljuk és a finomra metélt, zsírjára sütött szalonnán lepirítjuk. Hűlni hagyjuk. A pirogtésztába töltve, ... tovább
A felhevített zsíron megpároljuk a finomra vágott hagymát, rászórjuk a pirospaprikát és kevés vízzel felöntve összeforraljuk. Kikapcsolva a lángot, belekeverjük a kissé rövidebb szálakra vágott káposztát, a babért és ízlés ... tovább
A felforrósított zsírban megpirítjuk a finomra vágott hagymát, majd a vékony csíkokra vágott húst fehéredésig sütjük rajta. Közben zúzott fokhagymával és borssal ízesítsük. Pirospaprikával, sóval és a majoránnával ... tovább
A húsféléket 25 percig abáljuk, majd a májat és a szalonnát centis kockára vágjuk. A tüdőt és a bőrt ledaráljuk. A zsíron az apró kockára vágott hagymát megpirítjuk. A langyos hozzávalókat, a fűszerekkel ízesítve, ... tovább
A felhevített zsírban megbarnítjuk a cukrot. A vékony csíkokra vágott zöldségeket és a fűszereket hozzáadva, roppanósra sütjük. A bor felével felöntjük és zsírjára pirítjuk. Végül, a félretett borral elkevert keményítővel, ... tovább
A felhevített zsírban megpirítjuk a finomra metélt hagymát. Kevergetve átsütjük rajta a kis kockára vágott májat, közben zúzott fokhagymával és pirospaprikával fűszerezzük. Három perc múlva megsózzuk és belekeverjük a velőt. ... tovább
A vaddisznóhús lehetőleg szedett legyen, tehát sokféle részből álljon és csont is legyen benne bőven. A húst kockára vágjuk, a csontot is apróbbra daraboljuk. Az apróra vágott hagymát a zsírban kisütött szalonnán megpirítjuk, ... tovább
A felhevített zsíron megpirítjuk a finomra vágott hagymát, majd rádobjuk a felkockázott marhahúst. A saját levében pörkölve a zsírjára sütjük. Hozzákeverj a felkockázott paprikát és paradicsomot, majd megfűszerezve, majdnem ... tovább