alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
3 evőkanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
4 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 teáskanál gyömbér | 61 | 2.5 | 0.8 | 11 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál koriander (mag) | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
5 szem borókabogyó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
5 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál szegfűbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
2 evőkanál zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 |
15 dkg füstölt szalonna | 696 | 9 | 73 | 0 | 0 | 105 |
2.5 kg vaddisznóhús | 110 | 21.6 | 2.4 | 0.4 | 0 | 0 |
2 dl száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |