alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 evőkanál majoránna | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál szegfűbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 kg hasaalja szalonna | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1.5 kg sertésmáj | 136 | 19.5 | 5.3 | 2.5 | 0 | 430 |
3 kg sertéstüdő | 0 | 10.3 | 14.6 | 2.4 | 0 | 60 |
1 kg sertésbőr | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
2 evőkanál zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |