Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Sertésszűzes baguette

Nyomtatóbarát változat!
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
4 db teljes kiőrlésű baguette 0 ? ? ? ? ?
1 fej vöröshagyma  40 1.2 0.1 8.3 3.1 0
1 csomag saláta mix 0 ? ? ? ? ?
1 fej lilahagyma ? ? ? ? ? ?
2 evőkanál ajvar ? ? ? ? ? ?
ízlés szerint konyhasó 0 0 0 0 0 0
ízlés szerint bors 0 0 0 0 0 0
2 evőkanál olaj 899 0 99.9 0 0 0
1 db szűzpecsenye 163 21 8.1 0.4 0 68
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A sertésszüzet lehártyázzuk, majd borsba és olajba forgatjuk. Egy éjszakát pihenni hagyjuk, vékonyan felszeleteljük és a lecsepegett zsiradékon átsütjük. A megpirított baguettek alját, az ajvarral megkenjük és a hússzeleteket ráterítjük. Salátával, a finomra vágott hagymával beborítjuk, majd a tetejét rádobva tálaljuk.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)