Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!
Főalkotó szerint :

Húsfélék
(1512 db)

Mustáros szűzpecsenye

A húst gondosan lehártyázzuk és ujjnyi vastag szeletekre vágjuk és a tenyerünkkel megütögetjük. Megborsozzuk, vékonyan megkenjük mustárral és olajjal, majd 3 órára félretesszük. Vékonyan meghintjük liszttel és kevés olajban ... tovább

Mustáros tejfölben párolt tarja

A felszeletelt tarja szélét bevagdossuk és kiverjük. sózzuk, borsozzuk, majd a felforrósított olajon, hirtelen pirosra sütjük. Kivesszük és a zsiradék felét tepsibe öntjük. A zúzott fokhagymával és a mustárral elkevert tejföl ... tovább

Mustáros zúzatokány

Az apróra vágott vöröshagymát forró olajon megfonnyasztom, majd a gondosan megtisztított és feldarabolt zúzát rádobva, megpirítom. Megfűszerezem a borssal, a majorannával, felöntöm egy kevés vízzel és belekeverem a mustárt, a ... tovább

Mustáros, párolt csirkecomb

A sózott, borsozott csirkecombokat, a felhevített olajban elősütjük, Majd bekenjük a porrá tört fűszerekből, a finomra vágott hagymafélékből és a borból kevert páccal. Lefedhető cseréptálba tesszük és 120 fokos sütőben, két ... tovább

Mustáros-baconos csirkecomb diszkoszban

A csirkecombokat bevagdossuk. lehet 12 darab felsőcombot is használni. Bedörzsöljük, a finomra vágott hagymából, a zúzott fokhagymából, a mustárból, a sóból, a borsból és a borból kevert masszával. 10 percig állni hagyjuk, majd ... tovább

Mustáros-hagymás csirkemell baconba csomagolva

A szeletelt baconnel kibélelünk egy tűzálló tálat vagy tepsit. A széleken hagyjuk kissé túllógni. Kenjük át a mustár felével, majd terítsük rá, a lapjában félbevágott sóval, borssal meghintett csirkemell szeleteket. Kenjük rá ... tovább

Mustáros-tejszínes csirkemell

A felhevített olajon átpirítjuk a finomra vágott hagymát, majd a zúzott fokhagymával és a mustárokkal elkeverjük. A csíkokra vágott csirkemellel átforgatjuk és átsütjük. Belekeverjük a tejszínt, a finomra vágott petrezselymet, ... tovább

Mustos pecsenye

A sózott, borsozott sertéscombot, a felhevített zsírban körbepirítjuk. Kivesszük és félretesszük. A zsiradékon megpirítjuk a félfőre vágott hagymát és a fokhagymát. Az apróra vágott zellert hozzáadjuk, majd visszatesszük a ... tovább

Muszaka

A padlizsánt felkarikázzuk és megsózzuk, fél órát hagyjuk állni, majd öblítsük le. Mindig csak pár csepp olajat aláöntve a padlizsánkarikákat süssük meg. Két evőkanál olajon pároljuk meg a finomra vágott hagymát, majd a ... tovább

Nándi bográcsos lecsója

A felkockázott szalonnát zsírjára sütjük és a finomra vágott hagymát megpirítjuk a szalonnás zsíron. Közben megsózzuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt paprikát. Ha a paprika kissé összeesett, hozzákeverjük a felkockázott ... tovább