| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 4 evőkanál tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
| 2 evőkanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 4 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
| 50 dkg
hátszín |
249 | 19 | 18 | 0.6 | 0 | 83 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||