Mustáros hátszín tejfölben (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Banya A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Marhából Cimkék: Húsételek, Főétel, Buli, Hétvégi ebéd, Hirtelen sült, Sós, Savanyú, Meleg, Húsfélék, Tejtermékek Hozzávalók 4 személyre:
A hátszínt ceruzányi csíkokra vagdaljuk. 1 evőkanál olaj, mustár és bors keverékével jól átkeverjük. Fél órát pihentetjük, majd a felhevített olajban, kevergetve, hirtelen átsütjük, az olajat leöntve hozzáadjuk a tejfölt. Csak addig hagyjuk a lángon, amíg a tejföl is átmelegszik. Galuskával vagy burgonyakrokettel tálaljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||