alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
1 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál gyömbér | 61 | 2.5 | 0.8 | 11 | 0 | 0 |
1 evőkanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
2 evőkanál méz | 327 | 0.4 | 0 | 81 | 0 | 0 |
1 db szűzpecsenye | 163 | 21 | 8.1 | 0.4 | 0 | 68 |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
3 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |