alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál dijoni mustár | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
4 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
2 evőkanál libazsír | 897 | 0.5 | 99 | 0 | 0 | 107 |
6 db csemegeuborka | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
80 dkg csirkemáj | 126 | 20 | 3.7 | 3 | 0 | 555 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |