A burgonyát héjában megfőzzük és még forrón meghámozzuk, majd áttörjük. deszkán a még meleg
burgonyába mélyedést készítünk, amelybe beleöntjük a lisztet, a szétmorzsolt élesztőt, a meghámozott és nagyon finomra vágott ... tovább
A felhevített olajon a felkockázott bacont zsírjára sütjük. Rádobjuk a kis kockára vágott hagymát és a paprikát. Összesütjük, belekeverjük a vékony karikára vágott debrecenit, az apróra vágott paradicsomot, a zúzott fokhagymát ... tovább
A csont nélküli rostélyos szeleteket hártyáitól megtisztítjuk, a széleit bevagdossuk és húskalapáccsal vékonyra kiverjük. Őrölt borssal meghintjük, leöntjük olajjal és hűtőben 3-4 napig állni hagyjuk. A vékony karikákra ... tovább
A leölt tyúk vérét csurgassuk egy tálba, aztán, ha megalvadt, vágjuk darabokra.
A zsírban pirítsunk meg egy félfőre vágott vöröshagymát. Dobjuk rá a vért, borsozzuk, majoránnázzuk meg alaposan.
Süssük át, majd sózzuk.
Friss, ... tovább
A vöröshagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk. A felforrósított olajon, fedő alatt, üvegesre pároljuk, majd a cukrot belekeverve, megpirítjuk, majd kihűtjük. A felengedett tésztát lisztezett deszkára tesszük, és vékonyra ... tovább
A vöröshagymát vágjuk félfőre, és az olajban pirítsuk aranysárgára. A felvert tojásokat sózzuk, borsozzuk meg, és öntsük a megpirult hagymára. Kevergetve süssük ízlésünk szerinti keménységűre.
Tálalás előtt szórjunk meg ... tovább
A burgonyát hámozzuk meg, vágjuk kis kockára és főzzük puhára, annyi sós vízben, amennyi éppen ellepi. Amíg a krumpli fő, zsíron pirítsuk világossárgára, a finomra vágott vöröshagymát, ízlés szerin borsozzuk meg. A megpuhult ... tovább
A félfőre vágott hagymát, a felhevített olajon, párolni kezdjük, félidőben cukorral, sóval, borssal ízesítjük.
Közben a sajtot lereszeljük. A sajt-hagyma-sajt tölteléket, minden második lapon elosztjuk és a másik lappal ... tovább
A felhevített olajon zsírjára sütjük a felkockázott bacont. Rátesszük a félfőre vágott lilahagymát és kevergetve, negyed órát pároljuk. Belekeverjük a paradicsompürét, a zúzott fokhagymát és még öt percig sütjük. ... tovább
A szép, tojásnál nagyobb burgonyákat megmossuk, majd leszárítjuk. Evőkanálba fektetjük, így biztosítjuk, hogy ne vágjuk át teljesen, majd fél centinként felszeleteljük. A nyílásokba, felváltva, bacon, hagyma és sajtszeleteket ... tovább