prev
  • Olaszos párolt oldalas

    14:25
  • Konfitált sertéscsülök

    14:40
  • Sertésszűz egyben sütve

    14:40
  • Herány tokány

    14:34
  • Tűzdelt gyöngytyúk pecsenye

    14:34
  • Sajtkrémmel töltött szilva

    14:33
  • Nyúlpaprikás

    14:32
  • Barackos szelet

    14:29
  • Zöldbabfőzelék

    14:27
  • Zöldséges rakott padlizsán

    14:27
  • Olaszos párolt oldalas

    14:25
  • Konfitált sertéscsülök

    14:40
  • Sertésszűz egyben sütve

    14:40
  • Herány tokány

    14:34
  • Tűzdelt gyöngytyúk pecsenye

    14:34
  • Sajtkrémmel töltött szilva

    14:33
  • Nyúlpaprikás

    14:32
  • Barackos szelet

    14:29
  • Zöldbabfőzelék

    14:27
  • Zöldséges rakott padlizsán

    14:27
  • Olaszos párolt oldalas

    14:25
  • Konfitált sertéscsülök

    14:40
  • Sertésszűz egyben sütve

    14:40
  • Herány tokány

    14:34
  • Tűzdelt gyöngytyúk pecsenye

    14:34
  • Sajtkrémmel töltött szilva

    14:33
  • Nyúlpaprikás

    14:32
  • Barackos szelet

    14:29
  • Zöldbabfőzelék

    14:27
  • Zöldséges rakott padlizsán

    14:27
  • Olaszos párolt oldalas

    14:25
  • Konfitált sertéscsülök

    14:40
  • Sertésszűz egyben sütve

    14:40
  • Herány tokány

    14:34
  • Tűzdelt gyöngytyúk pecsenye

    14:34
  • Sajtkrémmel töltött szilva

    14:33
  • Nyúlpaprikás

    14:32
  • Barackos szelet

    14:29
  • Zöldbabfőzelék

    14:27
  • Zöldséges rakott padlizsán

    14:27
  • Olaszos párolt oldalas

    14:25
Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Gyorséttermi bundázott csirkecomb

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 30 perc
Munkaidő: 15 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Húsételek  Csirkéből 
Cimkék: Húsételek, Főétel, Hétköznapi vacsora, Sörözés, borozás, Buli, Hétvégi ebéd, Hirtelen sült, Bundázott , Olajsütő, Sós, Csípős, Meleg, Tojás, Húsfélék, Tésztafélék
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
ízlés szerint konyhasó 0 0 0 0 0 0
1 teáskanál fokhagyma granulátum 0 0 0 0 0 0
1 evőkanál pirospaprika ? ? ? ? ? ?
1 teáskanál majoránna 0 0 0 0 0 0
1 teáskanál bazsalikom 0 0 0 0 0 0
1 teáskanál zsálya 0 0 0 0 0 0
1 ízlés szerint cayenni bors 0 0 0 0 0 0
1 evőkanál oregánó 0 0 0 0 0 0
1/2 csésze kukoricapehely 370 7.7 0.6 83 4 0
1/2 csésze zsemlemorzsa 344 10.2 0.9 73.3 4.2 0
3 db tojás 66 5.4 4.8 0.3 0 274
1 liter tej (2.8%) 60 3.4 2.8 5.3 0 10
1 kg csirkecomb  133 20.9 5.2 0.5 0 74
ízlés szerint bors 0 0 0 0 0 0
1 csésze liszt 339 11.7 2.7 70.7 4.7 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A csirkecombokat ketté vágjuk, majd kifilézzük. Egy éjszakára sós tejbe áztatjuk. Másnap gondosan lecsepegtetjük. A liszttel elkeverjük a fűszereket. A combokat a fűszeres liszt, tojás és az összetört kukoricapehely zsemlemorzsa keverékével bepanírozzuk. Középforró olajban, egyszer megfordítva pirosra sütjük. Rácson vagy papírtörlőn lecsepegtetve tálaljuk.
Burgonyapürét és káposztasalátát kínáljunk mellé.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)