Gyorséttermi bundázott csirkecomb (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Panka A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Csirkéből Cimkék: Húsételek, Főétel, Hétköznapi vacsora, Sörözés, borozás, Buli, Hétvégi ebéd, Hirtelen sült, Bundázott , Olajsütő, Sós, Csípős, Meleg, Tojás, Húsfélék, Tésztafélék Hozzávalók 4 személyre:
A csirkecombokat ketté vágjuk, majd kifilézzük. Egy éjszakára sós tejbe áztatjuk. Másnap gondosan lecsepegtetjük. A liszttel elkeverjük a fűszereket. A combokat a fűszeres liszt, tojás és az összetört kukoricapehely zsemlemorzsa keverékével bepanírozzuk. Középforró olajban, egyszer megfordítva pirosra sütjük. Rácson vagy papírtörlőn lecsepegtetve tálaljuk. Burgonyapürét és káposztasalátát kínáljunk mellé. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||