| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| 15 dkg füstölt szalonna | 696 | 9 | 73 | 0 | 0 | 105 | 
| 2 fej				
		vöröshagyma   | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 | 
| 25 dkg füstöltkolbász | 315 | 14.5 | 28.3 | 0.2 | 0 | 132 | 
| 60 dkg savanyúkáposzta | 20 | 1.1 | 0.2 | 3.4 | 2.1 | 0 | 
| 2 gerezd				
		fokhagyma   | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| 1 teáskanál majoránna | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 3 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 2 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 | 
| igény szerint tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||